tiistai 15. marraskuuta 2011

Heii!
Pakko alottaa tää postaus valittamisella: unohdin kameran perjantaina kotiin = ei kuvia muistona Annan sekä Iriksen synttäreiltä :--(( Meno ja meininki oli kyl nii bueno, kaikilla tuntu olevan hauskaa! Musiikista vastas mm Hemo djs, eli seki puoli oli taattu meneväks :--D
 Tää taitaa olla ainoo kunnon kuva musta ( ja aleksista!) sieltä juhlista. Had fun.
//
Tänään aamulla taisin jo vahingossa päättää, et tulee huono päivä: aamu alko suloisella vitutuksella ja ihan liianki päällekäyvällä väsymyksellä. Onneks koulussa sit kuitenki saavutettiin kans se ylienergisyys, ni ei sit ollukaan enää valittamista :---DD Ainiin ja: mun ei oo ehkä koskaan tehny näin paljoo mieli päästä laskee!! Ku en oo pitkään aikaan uskaltanu lähtee longboardilla rullaamaan, ku noista säistä ei ikinä tiedä et jos yhtäkkii iskeeki sade... Ja nyt sit ku innostuin taas tollasesta laudasta, ni venaan vaan entistä enemmän et tulee kunnon lumet ja pääsee viemää tän talven mäkineitsyyden!! Vois vaikka roudata kavereita uudeks vuodeks messiin sinne minne ikinä lähetäänki laskee koska: mun ja aleksin New Yorkin matka siirty hiihtolomalle.. Vähän harmittaa, mut liput muutamaa sataa halvemmat ja yöpaikkaki astetta lähempänä Manhattania, niin en valita :)
 Ei muuta, moi moi ja hyvää yötä, koitan mennä tekee hyvii sopimuksia unimiehen kans ja ehkä saisin näit univelkoi pois. Onneks huomenna hypärit ni kerkee nukq.

ainiin: rupesin itkemään kun kuulin et Red Hot Chili Peppers tulee suomeen.. Apua. Jännittää. Hui.

2 kommenttia:

  1. hei mistä tuo ankkuritoppi on? :-)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, ostin paidan 2009 union fivestä, jotain melodican mallistoa :---))

    VastaaPoista