maanantai 12. syyskuuta 2011

MAYBE I WILL MAYBE I WONT

(Eilisen postaus tulee vasta nyt ulos, sorry :( )

Taas tää meni tähän, et mun pitäs olla jo nukkumassa, mut silti itsepintaisesti dataan ja fiilistelen The Young Veinsiä. Ihan sairaan hyvä bändi. Meitsi diggaillee.
Oon kauheessa flunssassa, pää täynnä räkää ja muuta viehättävää, ei tosiaan huvittais lähtee huomenna kouluun, mut myöskään poissaolot ei houkuta. En oo missään vaihees aatellu, et lukio ois jotenkin huono paikka, mut sit kun vertaa sitä taas amiksen rentouteen niin... no, en valita, tää on muutaman vuoden päästä (toivottavasti) ohi, ja pääsen ottaa iisimmin hetken :--))
Näin tänää Lauraa taas, ja kun lauralla tosiaa niit serkkuja Ameriikassa ja se ois taas kesällä luultavasti lähdössä sinne niin.... Mä aijon lähteä mukaan. Nyt alko rahan teko ja rahan säästö, mates ! Vaik ois taas tulossa helvetisti menoja, mut koitan elää säästeliäänä :D siillä tiedossahan ois boogailua longboardingin maailmanmestarin ym kanssa, ja houkuttais todellakin. Mut hei, nyt kuvia!
Siin iha muutamii kuvii sielt EOS2, ja sit Telmalta mul ei ollukaa yhtäkään kuvaa. Vaan toi viimenen otettu pirteestä aamusta 3h yöunien jälkeen =)=) En muuten tajua. Nukuin tosiaan sit ne 6h päikkärit eilen, ja sit vielä yöllä nukuin vajaan 12h yöunet : D? Unenlahjat ja univelat kohdallaan, luulis. Mut nii, leivoin siis kans niit maailman parhaita browniepaloja!
 HYVÄÄÄÄ 
ainiin ja: happy 10th birthday my chem :--)♥

10 kommenttia:

  1. vittu toi horsecore on ihan paska :DD luulee pääsevänsä musiikkialalla pitkälle huumorin avulla.. ei huhhuh. ihan kauheen kuulost musaa. kaveritki salee fanittaa vaa siks koska kavereita.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kommentistasi, se oli hirmu söpö! Ja niin on bannerisikin :)

    VastaaPoista
  3. young veins on ristiriitanen. en tykkäis ollenkaa jos ei ois ryan, ja koska on, ni ok.

    VastaaPoista
  4. Oioi tykkään sun blogista oikeen paljon! :--)
    haluutkos heittää tänne ton browniepalojen ohjeen?

    VastaaPoista
  5. Anonyymi, hyvä et pidät mielipiteesi! Ja eii ne kyl huumorilla vedä, ne ei vaan ota asiaa niin totisesti. Ne suhtautuu tohon vakavasti, mut heittää asiasta kans läppää ja niinhän sen kuuluukin olla. Ite en esimerkiks kauheesti fiilaa niiden musaa (parempaan seki menny kyllä koko aika), mut totta, koska ne on mun kavereita niin mä tosiaanki "fanitan" niitä, eli tuen. Voin käyttää mun rahoista muutamii euroja siihen, et ostaisin esim niiden demon. Voin käydä niiden keikoilla ja ottaa niitä mukaan tapahtumiin, joita me (ja ne myös) järjestää. Se ei oo iso vaiva, ja oon ylpee mun pojista :--))

    VastaaPoista
  6. pictureputtonen, ohh how cool et diggailet :--)) kiitos ittelesi! ♥

    VastaaPoista
  7. meri, toi young veins on kyl mun mielestä muutenkin ihan sairaan hyvä, ryan mukana tekee siit viel entistä viehättävämmän. taiku se soundaa mun korvaan aikalail beatlesin meiningiltä, niin tykkään jo valmiiksi ! Mut silti, toivon et patd ois kasassa edelleen entisenä kokoonpanona, kun voihhh, kelaa kun ne näkis sit livenä yhdessä. heaven?!

    VastaaPoista
  8. anonyymi ihanaa et tykkäät ♥ ! Ja hih, voin vaik tähän iskee linkin noihin browniepaloihin: http://www.fazermakeiset.fi/fi/Suklainenkeittio/Recept/Visa.aspx?pagermin=31&pagermax=38&pagertotal=38&recipeID=4863 siin :---) ja ite tosiaa vähä improvisoin, j alisään tohon ain kaikkee marjannesuklaata, marssii, twixii ja mitä kaikkee keksiikää :DD nniin hyvää, ja muuten ihan pirun rasvasta...

    VastaaPoista
  9. muistelin tässä, et tilasit vanssin popot ulkomailta, ni mikä se sivu oli ja oliks siel yhtää halvemmat ne ku suomessa?(:

    VastaaPoista
  10. joo tilasin ne vans.com, mut ne ei lähetä kenkiään ainakaan eurooppaan, ni jouduin tehdä nii, et ne lähetti ne kengät mun serkun amerikkalaiselle miehelle, joka sit toi ne tullessaan suomeen : DD mut kai niit jotai muutakin kikkoi on, en tiiä.. ja noil kengil oli hintaa sen $47, eli ei tosiaankaa paha ! Ainoo harmi oli vaan $10 postikulut, eli yhteensä hinnaks tuli $57 (kuuluuks ton dollarimerkin olla tolla puolella numeroa vai ei, en tiiä:DD), mut edellee halvempaa ku suomessa =)) oon supertyytyväine!

    VastaaPoista