torstai 18. elokuuta 2011

MITÄ VAIKKA JOKU SUA KUSIPÄÄHÄN VERTAA SINUA ON KUSETETTU YHTÄMONTA KERTAA

jee hauskaa koulu on kivaa
ma 08:15-16:00
ti: 08:15-16:00
ke: 08:15-16:00
to: 08:15-16:30
pe: 08:15-16:00
hauskaa olla eri luokalla & eri ryhmässä kuin kaikki edelliset luokkatoverit :)
kaks koulupäivää takana ja oon jo melkein kuolema.
hauskaa, kun tänävuonna lähes kaikki kirjat on pakko olla uusinta painosta, joita ei käytettynä saa, ja kaksi ranskankirjaa kolmesta maksoikin jo hauskasti sen vajaa 70e ! neljä kirjaa 129e alennuksineen! jes :)! pitäis vielä mahdollisesti hankkia loputkin tän jakson kirjoista, jos niitä vaikka tulisi joskus sattumalta lisää kauppoihin, kun ovat nekin loppu :)

no en valita elämä hymyilee anyways ja sain kaks lippua hurtsin keikalle ja vielä kentälle joten in your face ja tämähän on loppuunvarattu toistaiseksi joten juu en oo muuten pitkään aikaan ollut niin surullinen ja väsynyt kuin tänään en jaksa edes puhua ja lähinnähän mieleni tekisi potkia imuria, mutta se onkin jo tänään tullut tehdyksi kun olen niin villi siivooja 8h30min koulupäivän jälkeen. koulupäivä sisälsi myös liikuntaa, onneksi !! olen pirteä kuin peipponen ja nyt lähden tekemään kärrynpyöriä somaliaan, ja huomenna olen nasutettavana. heihei :)!

Zen Café - Antaa Vituttaa

on muuten vitun hyvä biisi, ole hyvä ja kuuntele.
kuvakin joku superällö oksetusällötysvanha. Ihan sama, musta oli hienoa jakaa teidän kanssa mun huono päivä, joka kyl alko hyvin. Paitsi että ei, kun joku saakelin porvarimummo päätti että TÄSTÄ TÄYTYY ILMOITTAA VIRANOMAISILLE. AJATTELIN KESKUSTELLA BUSSIKUSKIN KANSSA TÄSTÄ JUMALATTOMASTA IHMISEN VIRHEESTÄ: AUTO PYSÄKÖITY KADULLE VÄLIAIKAISEN BUSSPYSÄKIN ETEEN JA TEHTAANKATUKIN OLI AIVAN TÄYNNÄ AUTOJA !!!! LAPPULIISAT ALOITTAVAT TYÖNSÄ VASTA KAHDEKSALTA JA KAHDEKSALTA MINÄ TEEN REKLAMAATION !!!!!!!!!!!!
hehe nyt meen pois ja koitan henkisesti valmistautua huomiseen koetukseen.
ehkä huomenna ei sitten harmita koulujutut, ja pääsen fiilistelee perjantaita.
kiitos ja anteeksi, oli pakko päästä purkautumaan...

6 kommenttia:

  1. I feel you, paitsi että hurtsin lippujen tilalle sain nuhan !
    jee tätäolenkinainahalunnut ((:

    VastaaPoista
  2. hihii taisin nähä sut tv:ssä=)

    VastaaPoista
  3. et nyt ilmeisesti ole tulossa sibikseen kun ostat jo kirjoja? harmi :(

    VastaaPoista
  4. anonyymi, voi sinuu : < toivottavasti menis nuha pois, mullakin on tullut sitä... kertooko tää jotain siitä, ettei kesä enää ookaan??

    VastaaPoista
  5. anonyymi toistaseks oon edelleen sibikseen kolmannella varasijalla, et jos sieltä paikka vapautuu ni oon siellä sit ! mut muakin harmittaa, siks oikeestaan tänkin postauksen vyöry synty..

    VastaaPoista
  6. anonyymi (ps tää on tosi karua kutsua kaikkia vaan anonyymeiksi : D) mut siis joohhhh se telkkarijuttu oli aika.. hassu : D

    VastaaPoista