maanantai 15. elokuuta 2011

WELL YOU CANT GET WHAT YOU WANT BUT YOU CAN GET ME

Eka koulupäivä takana, ja oon tänään ollu koko päivän yks kuolema?! En jaksanu ees lähteä muutamien kilometrien päähän kuuntelee Rihannan konserttia, vaik se oli ollu alusta asti tarkotus.. No, ehkä sit katon youtubesta jotain saatanan upeita ja tähdellisiä livevideoita ja uin vähän lisää omassa katkeruudessani - en myöskään eilen lähteny Kanye Westii kuuntelee Flown ulkopuolelle, vaik sekin oli tarkotus. Maybe someday.
ai moi ryydytys?
En oikeesti tajua miten aattelin selivtä loppuvuoden, nytku päivät rupee muutenki todella lyhenee ja pimenee. Onneks tää eka jakso on ihan okei. Ja täl hetkel tosiaan opiskelen viel Helsingin ranskalais-suomalaisessa koulussa, mut odotan ja toivon et sibelius lukiosta vapautuis mulle paikka (kolmas varasija kyrsii edelleen).
Viimevklopun, eli koko kesäloman viimesen vklopun mä vaan vietin kavereiden kanssa ryytyen. Perjantaina oli Verne 20v + Jassu 20v = 40v synttärit, ja sinne oli vuokrattu tila ja kaikkea ooh. matka meni siis eka lauttasaareen, sieltä ruttiksen kautta tuomakselle, ja sieltä lähin sit moikkaamaan muutamaa kaverii playgroundin eteen. oli hienoa. nyt kuvia, joista en itekään ota mitään selvää...
 Aleksi Aleksi Jojo

Lauantaina tuli käytyy ensin protun puistojuhlassa, sit lähettiin Kristiinan ja Aleksin kans tsekkaa Tinalle sen uus kämppä ja todistamaan sen ensimmäisen tatskan tekoa ! Pelotti Nean puolesta, ei siks, et Tinttiin ei luottais, vaan siks et paikka tuntu olevan aika kivulias : D Isovarvas.
Oon jumittanu tässä vaik kuinka kauan vaan Gorillazia ja Kanye Westiä, ne maistuu parhaalta väsyneenä. Tai ainakin tällä hetkellä. Tuntuu aika tyhjältä, aivottomalta ja kummalta. Pelottaa ehkä vähän, et mitä jos en oikeesti onnistukaan ottamaan tätä koulua niin tosissani kun pitäis. Koska tottakai mä otan tän tosissani, mut tuntuu vaan et rima on aika korkeella. Mut ehkä se on tehty ylitettäväksi, idk. Nyt voisin vaan mennä suihkun kautta nukkumaan ja olla sit huomen vähän pirteempi. En jaksa odottaa, et laulutunnit alkais taas. Haluun. Huomenna Hurtsin liput tulee myyntiin. Mua jännittää. Haluun kenttäpaikat. On outoa, et se keikka on jäähallilla mut mikäpä siinä. Keikka kun keikka.
Niin, ja lupasin toki sen tätä-ostin-pariisista, postauksen. Lupasin tehä sen tänään, mut ihan oikeesti, mä en vaan väsymykseltäni päässy. Mutta nyt jätän teille hyvät musiikit tähän ja painun suihkuun !
Gorillaz - On Melancholy Hill

3 kommenttia:

  1. aaa tykkään niin näistä sun kuvista! ja mukavasti alko aamu tuolla gorillazin piisillä kyllä : )

    VastaaPoista
  2. make, kiitos paljon ! toi biisi on ehkä upein, enkä voi koskaan kyllästyä siihen. :--))

    VastaaPoista
  3. Mieki olin puistotapahtumassaa :-D näytti kieltämät aika rajulta toi ööööö eukonkanto
    ....

    VastaaPoista