keskiviikko 3. elokuuta 2011

FROM PARIS WITH LOVE

Heiieh, kultsit !
Ajattelin tas talleen ihan ajantapoksi teha pienen kuvattoman ja nopeen postauksen Pariisista kasin. Tietokone on ranskalainen, niin koittakaahan saada selvaa, vaik ei aata tai muitakaan pisteilla loydy.

Eli, lahettiin tanne Ranskaan mina, Aurora, Anna, Daniela, Silva, Henrietta ja Juuli-Anna. Danielan isan puolelta sukua asuu taal ihan simona, niin yovytaan Danin serkkujen kampassa ihan unelma paikalla! Taa on Seine-joesta ihan muutama km ja metrol ei mee pitkaan ydinkeskustaan. Rahaa palaa helvetisti, vaik oon ostanu pelkastaan yhdet kengat ni what. Taal on muuten nii liikaa halpoja kenkakauppoja, apua.

Randomeinta oli ehka se, kun eilen tormattiin parikybasiin suomalaisiin skeittarijabiin? Vietettiin niiden kans sit iltaa ja meni paapiirteittain ihan putkeen :--) Nyt lahetaan pikkuhiljaa taas ulos ja ehk kierrellaan kauppoja, jos ne ei mee tanaan aikasin kii ku on keskiviikko. Ainiin ja ehka 1km paassa taalta oli joku tulipalo eilen. Kreisisti savuu.

Ah taa on niin siistii kun taal saa olla ihan rauhassa ja paattaa ite mita tekee. Meitsi diggailee.C ya 8.8.!

3 kommenttia:

  1. odotan sit suurenmoista pariisi-kuvapostausta! :-D

    VastaaPoista
  2. mä odotan kans innolla kuvapostausta XD voee pitäkää kivaa siellä nyt sit munkin edestä <3

    VastaaPoista
  3. jade, julja on kyl tulos aivan varmasti joku kreisi kuvapostaus! Ja pidetaan ofc kivaa, huhhuh mul on nii paljo kerrottavaa muutenkin..

    VastaaPoista