sunnuntai 28. elokuuta 2011

AND IM LIKE YES

Oon kotona, huh. Eli lähin perjantaina Kotkaan viettelee Roopen (ja Gussen) synttäreitä :--)) Juhlamesta oli sairaan kiva ja magee ja kiva ja magee, iso nurtsipiha ja kiva puutalo. Ja kreisit äänentoistolaitteet ! Lauantai meni sit vaan fiilistelles puistossa, ja olo oli ku viiden kakaran huoltajalla kun noi jäbät juoksi toistensa peräs ja hakkas bägeillä : DD nauroin niille.
 Siin muutamii kuvii perjantaista, lauantaina sit mentii chillailujen jälkeen BackRoomiin (?) kuuntelee jotain muutamii ug-bändejä, ne oli yllättävän hyviä ! Sit tänää lähettiin Jermun kans takas Helsinkiin ja koko matka meni yllättävän nopeesti kun vaan jaariteltiin mailman menoo ja kuunneltiin musiikkia. Kyl mä tykkäsin.
Huhhuh, olipa siin kuvii taas. Nyt voisin keskittyy taas mr & mrs smithiin, kun tulee telkkarista. Oon tosi väsy, enkä oo muistanut vieläkään tehdä fyssan läksyjä. Eikun mä en oo saanut aikaseksi tehdä niitä. Mut onneks sain tänään psykan kirjan. Vihdoin. Huomenna meen taas kasiks kouluun ja iskä lähtee Mongoliaan. Isoveli tuli käymään Helsingissä, mut lähti samantien takasin Turkuun. Äiti tulee kai huomenna mökiltä. Pääsen siis leikkaamaan tukan, oh YES. Vihdoin. Heipa honeys!

6 kommenttia:

  1. Jos voin vähn udella tosta sun smileystä niin onko siit ollu sulle mitään haittaa? kun olisin ite kanssa hankkimassa mutta se lävistäjä sano ettei kannata ottaa, kun siitä kohdalta ien voi alkaa jotenkin vetäytyä? taijotain ja muutenkin se poistaa kiillettä hampaista.. mutta silti haluisin hirveesti ottaa ja en oikein taas tiedä että missä niitä enään edes laitetaan? :)

    Hirveesti tuli nyt tekstiä mutta olis tosi kiva jos vaan viittitsit vastata. :)

    VastaaPoista
  2. Fiude, mulle smileystä ei oo ollu haittaa ollenkaan ! Ainoastaan ehkä sillein, et leikin sil koko aika mun kielen kanssa, ja se vaan näyttää typerältä... Ja se, et miten paljon koru haittaa sun hampaita, ni se riippuu korusta aika pitkälle. oma koru ei haittaa, kun siin ei oo palloa ollenkaan, eli se on vaan tommoi rinkula. ikenien vetäytymisestä en oo ikinä kuullut, en ainakaa mistään elävistä esimerkeistä kuullu... ottaminen ei satu ollenkaan, ja ite suosittelen ainaki pkseudulta jos hakee ni Pet Skullia, se on paras lävistysmesta mitä tiiän ! tosi asiallinen, suht halpa ja kovassa käytössä. Ite oon tähä koruun enemmän ku tyytyväinen.

    Toivottavasti valas!

    VastaaPoista
  3. >törmää satunnaisesti helsinkiläisen pitämään blogiin
    >lue blogia
    >kuviin ilmestyy vanhoja kotkalaisia kavereitasi ja tuttuja
    >wat

    VastaaPoista
  4. markus, what, kuin siistiä ! Hauska et löyty tolleen, ehkä joku kohtalo ooh ! who knows

    VastaaPoista
  5. asuin kotkas yheksän vuotta ja muutin vuos sitte espoosee, tosi hassuu törmätä kavereihi ja tuttuihi jonku blogis. maybe this is what they call destiny:---D

    cool pics btw!

    VastaaPoista
  6. markus, sitten tähän blogiin törmäämisen on pakko olla kohtaloa ! : D ei kannata kyl tota kuvien poppoota unohtaa, ihan helvetin huippuja ihmisiä !
    Minä kiittelen kehuista kovasti :--)<3

    VastaaPoista