tiistai 14. kesäkuuta 2011

THERE IS SO MUCH....

Heipa ! Aattelin tehä teille tämmösen tosi väliaikasen postauksen, kun on niin kauhee hinku ! Vaikka mitään kuvamatskuahan ei olekaan, niin silti..
Tulin tosiaan sunnuntaina tuolta mökiltä, mistä kerroin edellisessä postauksessa. Oltiin Helsingis joskus yhdentoista aikaan illalla, mut kävin vaan nopee heittääs kamoi äiskälle ja lähin sit iskälle Juljan kans, kun iskä on työmatkalla viel muutamii päivii :--) No, Julden kans sitten vaan katottiin telkkaria, oltiin koneella, naurettiin tyhmille jutuille, SYÖTIIN ja nukuttiin. Ihan chill siis oli koko aika, ja eilen sit vaan bygin himassa Aleksin kans koska sää, ja Julja oli kattomas Crystal Castlesia.
Jooh ryydytyksen taso on mitä upein sekä käsinkosketeltavin, oon vaan hengannut kaks päivää hupparissa ja pipossa ilman suurempaa meikkiä : D

APUA. Provinssiin on enää kolme päivää, joka tarkottaa sitä, että....... LÄHTÖ TAPAHTUU JO YLIHUOMENNA !! Apua jännittää jännittää jännittää ! Yleisön pyynnöstä on viel tulossa huomenissa sellai matkapostaus, nii näkee vähä miten valmistaudun tulevaan meininkiin ja luultavasti kylmään säähän..
Haha, laskin muuten, et jos meen kattoo kaikkia bändejä mitä ois suunnitteilla (capital beat, rubik, avenged sevenfold, terveet kädet, jätkäjätkät, sounds, klamydia, pariisin kevät, jenni v, putro, apulanta, paleface, pendulum, wolfmother, smg, uusi fantasia, jukka poika, hadouken, soad) ni sillon yhden bändin keikan hinnaksi tulis n. 5,90€ : D eli ei harmita sinänsä lipun hintakaan - ei sillä, et ois jossain vaiheessa harmittanutkaan mut anyway.

Noni ei kai sit muuta, huomen jotain enemmän asiaa tulos !
ps raah en kestä haluaisin olla 18 ni saisin ottaa jo tatskan ilman suurempaa miettimistä miten jaksan odottaa kaksi (2) vuotta.

8 kommenttia:

  1. Sinäkin lähdet provinssiin! Hui... oot jo kolmas jonka blogia luen ja joka lähtee provinssiin. Hihii ja samoi bändeikin mennää kattoo :)

    VastaaPoista
  2. perttu joo mua jotenkin ahdistaa kun niin paljon kavereita tulossa sinne provinssiin, ja kaikkii pitäs keretä näkemään kun oon luvannut ja haluankin ja apua : D toivottavasti siel ei oo linjat ihan tukossa...

    VastaaPoista
  3. mulla ei oo :D mullon sillai tuttui tulos ehk 4? voi olla et 6 jos veli ja sen kihlattu saa jostain liput. mut sit näit ihmisii joiden blogei luen, ja joita en tunne, nii niit on tulos sikana :S

    VastaaPoista
  4. eli pääsee siis mahdollisesti bongailemaan tuttuja bloggaajia 80 000 festarityypin joukosta? Haastavaa, mut mahtavaa :D oon nii ilonen koko festarista vaan.

    VastaaPoista
  5. no voi kilinvittu D: onnea vaa sinne menosta sillä itellä meni liput ohi sillee morjes.

    toivottavasti tulee semihyvä keikkasää kuitenki :---D

    VastaaPoista
  6. no jos tulee tylsää, kuten mul varmaa tulee kun kaverit haluaa nähä jtn jukkapoikaa ja pariisin kevättä, joita ite en kuuntele, nii kyl siin kattelen ympärilleni :D

    VastaaPoista
  7. sneck, ittellä meni kans vuoden 2008 provinssin liput ohi ja siel sattu oleee sen aikasii lempibändei sen verran et tuli kyl pitkä itku väännettyä. Siitä sitten otin opikseni, ja hankin mun lipun ennakkoon jo ennen joulua tälläkertaa ! ..vaikken muita esiintyjiä tienny ku system of a down =D mut toivotaan joo semihyvää keikkasäätä, en mä enempää vaadikaan :) kunhan ei tuu taas sähkökatkoksia niinku viimeuvonna..

    VastaaPoista
  8. perttu souds like a plan ! : D

    VastaaPoista