perjantai 22. huhtikuuta 2011

THERES SOMETHING STRANGE ABOUT THE WAY THE HORIZON GLOWS

Tänään oli hyväpäivä koska: SAIN KUULLA ET PÄÄSIN RANSKAN DELF B2 LÄPI !!! Ei helvetti, ku kävin kysyy maikalt ihan paskat housuissa, et pääsinkö läpi niin jäädyin vaan sen etee ja se tokas et joo, pääsit läpi. Jäi vaan suu auki, ja sydän löi tuhatta. JA toinen asia miks oli hyvä päivä, kävin hakee postista mun Comfortlinesin paidan ! Se on nii jees. SIT vielä lähettiin sit boogaa Mirolle maltsuun, olin nii onnelline ku pääs pitkästä aikaa taas kaikkien noiden parhaiden ystävien luo. Kaikki oli niin hyvällä tuulella.
Hetki sit oli sellaset fiilikset, et kaikilla tuntu kaatuvan oma elämänsä käsiin. Nyt taas on ihana huomata, et miten kaikki on nii hyväl tuulel ja nii monet on onnellisia ! Mut silti tuntuu tietenkin, ettei kaikkii oo niinkuin ennen, ja niinhän sen pitääki mennä. Kaikki jutut muuttuu kauheesti koko ajan, mut onneks on aina niitä pieniä iloja, jotka säilyy :--))
Kuvat on_läppiä, paitsi et on Jonttu ihan jees :--))
Hei meikä on nyt off, huomen tosiaan Nilsiä rockcity kutsuu ! Mummoo moikkaamaan, ja jos hyvin käy niin pääsen Tahkolle laskee viel talven vikat laskut. Kone on messis, ni sielki vois sit postailla jos jotain tulee.
Minä kuittaan, hyvää yötä !

4 kommenttia:

  1. jesus kristus nyt on pakko vähän purkautua. sä olet niin saatanan jumalainen ettei mitään rajaa. oot kaunis ja in real lifekin vaikutit ja olit ihan huippu. oot vaan niin upea. pidä mielessä.
    saisinpa joskus tutustua suhun. =(

    VastaaPoista
  2. Anonyymi hyvä, mulla tuli ihan vedet silmiin kun luin sun kommentin! Hymyilyttää vieläkin. Pidän varmasti mielessä, ei tällasia kohteliaisuuksia noin vain unohdeta. Rupes hämäämään kauheesti, että hmmm, kukakohan olet, jos oot mut kans irlinä nähny... Mielelläni tutusun uusiin ihmisiin hei, tuu vaan jubaa mulle ihan nimellisenä =)) Kiitos kommenista paljonpaljon. huhhuh

    VastaaPoista
  3. inc, olipa söpösti sanottu! kiitän :--)

    VastaaPoista