sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

OH IVE BEEN TRAPPED BY LOVE

Aaaa, voiko olla rennompaa vkloppua. Välil oli kyl jotai nihkeyksii mut silti nii jees ! Perjantai meni Jokella, lauantai meni jokella ja tänää tuli kans roikuttuu Jokella vaik kuin hyvin. JA tänää oli +18 !
Tuli täs mieleen eilen, ku kiskasin jalkaan mun siskon vanhat converset, niin ne kertoo siitä, et on kesä. Ne on nähny aika hyvin jo elämää...
lempparikengät
 Mut tosiaa fiilikset ollu helvetin korkeel lähes koko vklopun! Harmittaa vaa hiukan, et ois halunnu nähä Mikkoa kun se oli käymäs helsingis, mut ei sit keretty : (( nojaa. Eikai oo sit kreisimpää kertomista, ni vois antaa kuvien puhuu enemmän! Täs ois taas parihassuu:
Mua ryydyttää ja väsyttää. Kelasin, et ens vkloppuna/pääsiäisenä vois ottaa iha iisisti ja lähtee mökille jonku muutaman kaverin kans =) Ku pitäis tehä teoriatunnille transkriptio (kirjottaa biisi korvakuulolta nuotteina) ja piano on mökillä ja jfdskfjdsl. Tavallaan haluisin jo olla tekemässä sitä, mut sit taas toisaalta... en jaksais stressata siitä :D
Oon täs semi fiilareis et: JES synttärit on jo muutaman (2½) vk päässä. Sit saan vihdoin smileyn ! Tartten ehkä sit teidän mielipiteitä mun päätöksen tekoon: millasen korun siihen otan. Mut palailen asiaan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti