perjantai 17. toukokuuta 2013

WE GONNA PARTY LIKE ITS YOUR BIRTHDAY

Holappa!
Tos joku pälle viikko taaksepäin me bailattiin mun 18v synttäreitä. Olin vuokrannu puotilan työväentalon juhlii varten, koska edellisessa mestassa tuli joku 2vk ennen juhlapäivää vesivahinko, mistä ne ei kertonu mulle mitää ennen ku soitin paikanpäälle ":D". Ei vituttanut.
NOMUTTA juhlat suju siis oikeesti hyvin! Olin aikasemmi kerenny panikoimaa nii sick paljon, ja olin jo valmistautunu siihen pahimpaan mahdolliseen - mut ei, paikat pysy ehjänä, ja porukka näytti tykkäävän! Musiikista meil vastas Hemo DJ's (joista toinen osapuoli, Ottis, oli kylläkin illan ajaks korvattu Tomilla, kun Otto-Wille ei ite päässyt paikalle). Juhlijoita meit oli paikal varmaan joku päälle sata, safkattiin pestopastaa, ja kaikkee snadii snäksii, pelattiin beer pongia ja tanssittiin jnejnejne.
Laitan viel myöhemmin kuvaa asusta ja muusta kun hyvät kuvat niistä saan, mut aattelin nyt sit laittaa tähän ihan hemopläjäyksen kuvia illalta, hah, enjoy!
//Viimevuoden 17v synttäripostaukseen pääset >>tästä<<

Mul on ihan sikana viel kivoi kuvii, joita haluisin laittaa tänne, ni tulee ehkä mahdollinen pt2 :D Lahjoi sain lähinnä alkoholia ja suklaata, mitä mä vähän odotinkin =D! Nyt meen goisii, ja sit huomisesta lähtien pitäis alkaa sick panostut koulujuttuihin, ni saisin purkitettuu pari kurssia kasaan. Mul on kans supacool news, joista haluun päästä ihan asap kertoo, mut vielä en voi buu..
Mutta, GOOD NIGHT, lovers :3


Kiitos Annalle, Jokelle, Rockylle järkkäys- ja safka-avusta, Lauralle meikistä, Juholle ja Ilkalle valvomisesta, Rikulle kuvista, Hemoille musiikista, ja ofc kaikille vieraille saapumisesta ja lahjoista! Pusi

1 kommentti:

  1. Oot ihana, hieno muokkaus kuvis !! :) kiitos huippu illasta ( vaik bussit ei kulkenukkaa XD)

    VastaaPoista