torstai 2. toukokuuta 2013

HAIR

Öää kaipaan apua! Mul on ens viikolla 18v synttärit, ja värjään mun tukan ennen sitä. En vaan osaa päättää, et pidänkö tän gingerin vai palaanko bruneteks D::
Ku tiiän et jos oon taas kakkapää, ni haluun heti värjää takas oranssiks. Mut sit jos oon orannsi, ni tukka kärsii tost blondauksesta, mikä mun pitää ain tehä juurikasvuu värjäilles. Laittakaa mielipiteet peliin, tänks!
Siit vähä kiharaa ja suoraa tukka ! so please, help meh :3

14 kommenttia:

 1. ehottomasti ruskee ! sun hiukset näyttää niin kärsineiltä tolla oranssilla, ei oo hyvän näköstä. ruskee on sun väri :-)

  VastaaPoista
 2. oranssioranssioranssi näyttää kivalta. paitsi jos se hius kovasti kärsii ni eihän sekää oo kiva juttu! Vaikee kysymys.

  VastaaPoista
 3. musta oranssi sopii paremmi tai näyttää kivemmalta :--) ja saahan sen aina värjättyy helposti ruskeeks jos mieli muuttuu!

  VastaaPoista
 4. Täähän jako mielipiteitä! Damn, ärsyy kyl ku haluisin viel pitää gingerin mut tosiaa sillon tällön aattelee et ois niin paljon helpompaa olla brune :D hitsi

  VastaaPoista
 5. oranssi saatana vieköö!!!!!!!!!! ruskee on liian mainstream

  VastaaPoista
 6. Ginger! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin ja näyttää persoonalliselta :) !

  VastaaPoista
 7. Hyvät hoitoaineet ja öljyt tukalle nii kyllä pystyt varmasti oranssin pitää ilman että kaljuunnut! Tosi kivan ja pirteen näköset! :)

  VastaaPoista
 8. toi sun nykyinen on just kivatsu!

  VastaaPoista
 9. UU kiitti kamut <3 pakko tehä salee nyt postaus koska... voivittu mä sanon XD

  VastaaPoista
 10. millä värillä värjäsit noita sun oransseja hiuksia? (-:

  VastaaPoista