sunnuntai 27. marraskuuta 2011

GIVE YOUR FEET A CHANCE THEYLL DO ALL THE THINKING PT II

Heipa rakkahat!!
Oon ollu ihan poissa koneelta ja ihmisten ilmoilta, koska tosiaan koevk jatkuu viel tiistaihin asti.. Tänää ei kyl kauheesti asiaa ookaan paitsi et: ostakaa toisetki Vanssit =)
Kokoo noil on 10,5 joka on vissii joku 43,5 ja kyseiset popot on mun serkun miehen ostamat just ennen ku se muutti suomeen. Hintapyyntö mun pitää siis viel tarkistaa serkulta, mut noi kengät on tasan yhden kerran käyetyt, ja myydään koska serkun miehen mukaan hän on "liian vanha sisäänajamaan kenkiä", eli ei jaksa kuluttaa niitä jalkoihinsa sopiviks. Mut ilmotelkaa jos ootte kiinnostuneita, tai tiiätte jonku jäbän joka saattais haluta tollasia.

Perjantai oli ihan älyttömän hauska. En oo pitkään aikaan naurany millekään niin paljoa, etten oikeesti sais henkee. Alias kreisi on oikeesti niin älytön peli ettei mitään järkee, jos mahdollista pelata sitä ni oikeesti todellaki kannattaa. Ei huhhuh, vatsalihaskramppi jne. Pizza maistu kans! Perjantai alkoki sit siinä alkuyöstä menemään ihan vitulleen, mut siitä ei sitten enempää. It happens.
Oli kans aika asiallista herää tänää: 14:30. Mä vaan oikeesti näin niin hyviä unia koko aika, et en ois millään halunnu herää !! Unelmointiin kuulu mm: kavereiden bändien keikkoja, Ryan Rossin ja Brendon Urien kanssa hengailua, koulun musikaali oli iha älyhyvä show ja sit kaiken tietenki kruunas flyygelin vieressä/alla istuminen ja samalla Matti Vanhasen kanssa puhe siitä, miten helkkaristi tekee mieli juustopurilaista. Toivoin et se ois tarjonnu. Tosta huomaa jotenki aika hyvin mitä mieles on pyöriny; Oon lukenu ihan himona p!atd-ficciä tänäänkin joku 4h, enkä oikeesti tiiä mitä teen sit kun oon saanu tän mun muutaman kk lukuprosessin loppuun.. Alotan varmaan alusta :DD ja sit toi musikaali ressaa huonoudellaan, mut unessa siihen saatii hyvä show sitä kautta ku tuli tsekattuu eilen Queenin show Yle Teemalta. ihan kreisi ja Freddie Mercury rokkaa.
kokeilin joskus sinisiä silmiä ittelleni. Ei tainnut toimia :--_DD
hyvää yötä !

9 kommenttia:

 1. kiitos Derya-kulta! mut toisaalta niistä saa vaan kiittää muokkausohjelmia.. Paitsi et okei, mun siskolla ja iskällä on ihan siniset silmät. Ois jännä, jos mullakin ois, mut ehkä toi näyttää jo aika hyökkäävältä :D

  VastaaPoista
 2. en oo jäbä mut voisin harkita noit kenkii -ur old fella, maru

  VastaaPoista
 3. damn, en sittenkää osta kenkii ku henkilö kelle ne oisin ostanu, ei omista noin isoa jalkaa :( -ur old fella maru

  VastaaPoista
 4. voi Anna toi viimeinen kuva on ihan paras sinusta :) ! <3 hurjan nätti!

  VastaaPoista
 5. voi maru ! kiitos anyway yrityksestä :--))) nähään, for_real.

  VastaaPoista
 6. ja kiiitos paljon karo :--)) vähän turhanki paljon ehkä käsitelty mutta..

  VastaaPoista
 7. HEI SISKO PALJO NOIST PYYDÄT IMA INTRESTED by all love ya brotha from anotha motha

  VastaaPoista
 8. roope !! mä voin kysyä sen hinnan täs pia mun serkulta, ja infoon sulle sitte !!!

  VastaaPoista