sunnuntai 2. lokakuuta 2011

WHO YOU THINK YOU ARE

Yo! Mua ärsyttää, ettei oo ollut kameraa mukana eilen eikä tänään. Oli sen verran hauskaa.
Eli koeviiko oli, ja jatkuukin oikeestaan viel maanantaina psykalla............... Lukemisen alotin joku 1h sitten, luin 40min ja lopetin siihen. En vaan jaksanu enempää! Tai ehkä olisinki, mut taas: muut asiat houkutteli enemmän.
Flanari on paras ja vanhat kengät. Mul on tullu joku kauhee himo taas noihin vanhoihin flanareihin (kuvien flanarit ei muuten kumpikaan oo omia, mut mulle pitkäksi ajaksi päätyneitä...). Oon diggaillu boogaa niis vaik kuin monta päivää, just sen verran helppoi vaatteita et toimii! Ja noi converset mitkä tossa on, ni iskä toi ne joskus kauan sitten japanista/jenkeistä, enkä oo sen koommin käyttänyt niitä paitsi nyt.
Huomenna sit Lauran synttäribrunssille miehen kans ja armotonta kokeisiin lukemista... Toivottavasti mun perjantain "vapaapäivä kokeisiin lukemisesta" ei kostaudu nyt sit tos psykassa. Oli nimittäin buenot ehkä-kesän-viimeset-puistoilut.
Oon rotta ja hyvää yötä.

ainiin ja ps, jos luet anonyymina niin klikkailehan tuolta oikeelta :--))

7 kommenttia:

 1. anna heiii millon me nähää >: oot söpö, pusi♥

  VastaaPoista
 2. Deryakulta ! Sä ja iina ootte jostain syystä ollut viimepäivin kovasti mun mielessä. mihin sä oot kadonnut?! Iksu. Nähdään heti kun sulle vaan käy, mun koevk loppu tänään ! jee !

  VastaaPoista
 3. aaaaa voi anna sinä vaan kaunistut päivä päivältä ! överisuloinen♥

  VastaaPoista
 4. iisa voi apua, kiitos mussu !<3

  VastaaPoista
 5. Aika taidokkaasti olet onnistunut kitettämään "omaan"tyyliisi joka ikisen hipsterin asian :D Muthei, jotkut tykkää :)

  VastaaPoista
 6. Nyymi, jokaisen hipsterin asian<3 how lovely. Niin, jotkut tykkää :--) Hämmentävä kommentti.. Mut no hard feelings ! ♥

  VastaaPoista