maanantai 31. lokakuuta 2011

THIS IS HALLOWEEN

Heiipa guys !
Vietin perjantaina mahdollisesti koko elämäni parhaimman halloweenin =)=) Hyvää seuraa, ihania ihmisiä, hyvää musiikkia, partyvalot, naurua, hauskoja pukuja... Ilta oli kyl just niin hyvä, ettei paremmaks ois voinu mennä! Itel ei ollu kameraa messissä, mut onneks riku pelasti =)) meit oli paikalla ainaki minni hiiri, blues brothers, kokki, joulupukki, kaks tiikeriä, kissa, inkkari, pari zombia, scenehuora, emo, ennustaja, harry potter, captain america, nörtti, pari terroristii (?), sailor, pissis, prinsessa, vauva, merirosvo.... Nyt tähän oikeesti: niin pakollinen kuvaläjä.
Siin nyt jotai kuvii :--)) vietittekste halloweenia? ite en oo viettäny sitte ala-asteen, mut oikeesti. oli niin hauskaa ettei kyl tuu hetke unohtuu toi päivä ! .. Jonka siis ite vietin Minni Hiirenä kun sain kaverilta lainaksi nii hyvän puvunki.
Anyway, kello lähenee kahta ja huomen pitäs koulussakin pärjätä, joten.. Yöt!:)
Ainiin ja: mun elämäni mies täyttää tänään 30. Damn, muistanku jäbä täytti 25... Frank Iero marry me, jne.

2 kommenttia:

  1. kivoja kuvia! :)
    http://afraidtodream-milja.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Me pidetää halloween bileet aikataulujen kusemisen takia vasta ens viikonloppuna. Kahet bileet päällekäin, no good. Mutta kyllä sitä nuorena vielä jaksaa. :D Eka jonotus/keikka halloweenit bring me the horizonin keikalla ja sit kaverin naamiaisiin. :) Onneks kaveri pitää bileensä sen verran lähellä keikkapaikkaa et sinne ei kävelenkää kovin kauaa mee. :)

    VastaaPoista