keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Hei mikä läppä tää on, et kesä taitaa nyt oikeesti olla ohi ja syksy on vallannu hoodit :(? Okei, ei haittaa. Koska pian tulee sit talvi. Ja sit tulee paljon lunta. Sit pääsee laskee, oon ilonen siitä.
En tajuu, miten voin olla näin väsyny, et aattelin jo ihan tosissani just ruveta nukkumaan päikkäreitä, ennen kun lähen iskälle siivoilee. En nimittäin koskaan nuku päivällä, en vaan pysty siihen :D taisiis joo, nukkumisene pystyy, mut se herääminen... No can do.

Maanantaina oli Eastpack antidote tour nosturis, ja pääsin sinne taas vähä omia reittejäni...... Bändeistä en muita juurikaa ollu kuullu, paitsi kaikkia sillee hiukan ja August Burns Red tuli nähtyy kolmannen kerran siinä. A Day To Remember yllätti mut tosi positiivisesti niiden musiikilla ja sillä showlla mikä niillä oli :DD wtf, ihan eka sellanen.. confetti(??)juttu, ja hirveel paineel höyryy lattiasta kattoon, ilmapalloja koko katto täynnä (yleisö repi ne vähä ennen aikojaan alas, mutta...), ja ne sit meni siel yleisössä makeesti, samaan aikaa meni kans vessapaperirullia siel yleisössä ja sit jossain vaiheessa se laulaja katoo, ääni kuulu edelleen, ja sit se pamahtaa sinne lavalle sellasessa jättimäisessä muovipallossa! Se muovi/pallo/kupla/idk vieritettii sit yleisöön ja se juoksi siin yleisön päällä sen kuplan sisässä ja laulo samaan aikaan :D kuperkeikanki kerkes heittää.
Oli kyl makee.
Siin vähä kaiken näkösii uusii ostoksii, mun maailmaparhaat ja ihanat Bulevardi-verhot, Makian uus talvitakki (mulla oli talvitakki viimeksi ala-asteella..), ja sit Aleksin vanha Obeyn huppari jonka se anto meizille =)=)
... En vissiin kerkeekään vetää niitä päikkäreitä, mut koitan kestää tän loppupäivän !! Tack och hej puss och kram im off

9 kommenttia:

 1. haha, mullon iha sama ongelma noiden päikkärien kans. tuntuu et loppupäivä ois sitte ihan pilalla ku on torkkunu eka ja sit on semmone fiilis et haluis vaa jatkaa nukkumista nii pitääki sit pakosti nousta :-(
  btw, magee huppari<3 ja kiva asukokonaisuus vikas kuvas!

  VastaaPoista
 2. jeejee adtrn show oli kyl nii positiivinen ylläri ! me likessz

  VastaaPoista
 3. OON NIIN KATEELLINEN KU EN PÄÄSSY KATTOO ADTRää :c
  btw, blogis is veri guuud!

  VastaaPoista
 4. Se siis olit sinä :D Näin sut nimittäin nosturis, mutta näi vain pikasesti, että en ollut sit varma olitko se sinä :D Ihanat noi verhot, kelpais mullekki ku mullon isän vanhat kukkaverhot käytös ;(

  VastaaPoista
 5. meri, joo se on jotenki tosi harmillista ! taisiis ku joskus tekee niin paljon mieli, mut sitten ei vaan viitsi koska sit on nii hirvee känkkäränkkä koko loppupäivän.. Mut toisaalta on kans jees, et tosi harvoin mä mitään päikkäreitä tarttenkaan !:--))

  VastaaPoista
 6. toinen meri, se oli kyl oikeesti nii hyvä keikka! Ja hyvä juttu oli kans: bongat sut yleisöstä. Pinkkiblondi huomattu äkkii :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, mä uskon et ne tulee ihan salee takasin suomeen !! Kun toiki oli loppuunmyyty, niin ne ihan salee sai sellasen kuvan et porukka tääl tykkää niistä niin paljon et kandee tulla uudestaan :--))) ja kiitos paljon heiii!!

  VastaaPoista
 8. Perttu, oisit tullu sanomaan: moi! Vaikka mulla oliki sillon just aikamoine ryydytys päällä ja saatoin katseeltani olla hieman.. wittumainen :D?
  Ihan salee isän vanhat kukkaverhotkin on cool, mut suosittelen et jos tollasii verhoi himoitsee ni kandee stockal käydä äkkii ! Kaikki Vallila-verhot on -20% ja löytyy kaikkii erilaisii makeita!

  VastaaPoista
 9. täs on sun uus lukija!
  ihana tyty ja tyyli!

  http://ohh-gosh.blogspot.com/

  VastaaPoista