maanantai 19. syyskuuta 2011

HOW DOES A HEART LOVE

Yo guys ! Oli muutama päivä täs niin, ettei netti tykänny toimii kunnolla - edes mokkulan kautta. Dont know why. Mut joo, ollu vaan hirvee hinku päästä kertomaan mun niin rennosta viikonlopusta. Vaik se menikin osittain flunssafiiliksillä, niin silti. Oli iha loistoo!
Perjantaina boogailtiin TAAS Rikulla. Tuntuu, et sen hoodeista on tullu meille semmoi kantapaikka, nyt sen jälkeen kun Julja muutti kauan sitten pois Helsingistä ja Jonnan bilishuone oli kärsiny niin loppuun asti viimetalvelta.. No, ei haittaa kyllä mua ainakaan ollenkaan, fiilaan tota paikkaa ja ihmsiä anyway.
Jooh, meno oli tosi fantsuu jne jne, mut lähin sit kuitenki maitotölkin kans himaan jo semi aikaseen. maito on paras.
Sit lauantaina käskytin veljen heittää mut Lauralle. Se leipo niitä maailman parhaita brownieta ja kuolen, ku tekee taas ihan sairaasti mieli mättöö niitä..... Salee vois huomen leipoo.
No mut kuitenkin. Lähin sit boogaa Niken, Maxin ja Jimin kans keskustaan, käytiin safkaas nopeesti ja sit Temppelinaukionkirkon "katolle" istuu, kuuntelee musiikkii ja nauramaan tyhmille videoille. Kello läheni siin vaiheessa jo kahtatoista, mut oli ihan vaan vähän kylmä. Lähettiin hakee meiltä mun longboard, Jimi lähti nössönä kotiin, mentiin Niken ja Maxin kans istuu - ekaa kertaa elämässäni - Musiikkitalon nurtsille. Jepiki joinas. Istuskeltii siin jonkun aikaa, laskettiin alamäkeä lonkuilla vatsalteen ja istualteen (on muuten varmaan parasta hupia, mitä tiiän! Kokeilkaa vaikka :D), ja sit hetken pääst lähettiin Jepin kans rullailee kahestaan. Kello oli 02, kun olin menossa himaan, mut kotimatkalla soitin viel Maxin skeittilautansa kans ulos ja käytii vähä kiertelee töölöö. Ehkä vikaa kertaa koko kesänä. Tuntuu pahalta, mies :((
Himaan pääsin sit ehkä kolmen jälkeen. Iloinen minä signing off. 
 moi maaiman söpöin Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti