sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

DONT BE A DRAG JUST BE A QUEEN

Heiieh, Pridet eilen ! Had fun. Mun beibe Anna oli myöhässä muutamat tunnit, ni lähin sitten ittekseni jo stadiin, boogailin ohimennen kulkueessa, mut menin sit lähinnä vaan sinne Kaisaniemen puistoon chillailee Juljan , Emilin ja Heidin kans. Toki paikal oli sit paljon kaikkii enemmän ja vähemmän tuttujaki ympäri suomee :--))

Kuvamatskuu on kyl aika vähän, mut siinä jotain mistä diggailen :--)) Selviydyin Heidiltä himaan ja nyt oon vaan popittanu lady gagaa ja miettiny et mitäköhän sitä seuraavaks keksis. Okei, pitäs liikkua keskustaan ja aaaaargghh mutku en jaksa : D mut tänään taas tiedos yörullailuu Jepiman kans, jee !

Lady Gaga - Judas video johon en kyllästy koskaan, ja biisi on sweet.

4 kommenttia:

  1. anna mua naurattaa niin paljon se pähkinä juttu ;D oot ihana <3

    VastaaPoista
  2. Voi Derya :D se pähkinäjuttu lens kyl niin selväpäisen taidokkaasti sulta/Jarnolta et ei luoja, arvaa naurattiko se meitä :D itse olet ihana, kultaseni. <3

    VastaaPoista
  3. miks missasin priden ??? töissä sitä vaan.... eiku en ees ollu vaa kaverin rippijuhlisa. en oo nähny gagavideoo vielä jee kiitos että saat mut kattomaan sen :D ! ja hyvä biisi verrattuna born this wayn yleiseen tasoon.............

    VastaaPoista
  4. Voi Meri ! Mut ehkä kaveriki oli tyytyväinen nyt kun sai sut ikimuistoisiin rippijuhliinsa, noit pridejähän tulee kuitenki vielä monia. Ja toi musavideo on toistaseks semi kestosuosikki - tasoo : D!

    VastaaPoista