tiistai 21. kesäkuuta 2011

I BUY MY CRACK I SMACK MY BITCH RIGHT HERE IN HOLLYWOOD

Jaa, että sellanen Provinssi tälläkertaa. Vetää vähän sanattomaksi, kun se on nyt oikeesti ohi :( lähtee taas vuoden odotus..
Torstaina saavuttii siis Seinäjoelle, mentiin muutamien mukavien ruoka- ja juomakauppojen kautta taksilla sellaset... 4 korttelia?? kun oli niin jumalattomat kantamukset, ja meiltä viideltä rahaa meniki samantien se 300€ yhteensä. Noh, sit Jepiltä käytiin Karmassa vaihtamas liput rannekkeiksi, ja sit fiilispuistoon niinku viimevuonnakin. Siellä sit taas hypeltiin ja toistettiin edellistä vuotta, ja joskus yhdentoista aikoihin lähettiin kävelemään kohti Provinssin leirintäaluetta ! Tuomas kylläki onnistu sammumaan jo kahdeltatoista Jepille : D?
Täs muuten kuva ihan alkuun näin matkaseurasta, kun oltiin torstaina päivällä freshinä:
jooh, oon oikeesti niin sanaton etten mitää fiksua nyt osaa : D meno oli aika helvetillinen, tuli jorattua lauantaina Pendulumissa ilman paitaa noiden naisten kanssa (oli sellai paita/suikale/entiedä juttu päällä kaikilla kyl), ja huh apua. Bändit oli kovia. SOAD veti hyvän setin, mut se esiintyminen tuntu olevan vähän ykstoikkosta. Mut oli kyl hieno kokemus ! Oli siis parasta jorata Hadouken!ii, Pendulumii, Qemistii ja tollasia, ja sit oli ihanaa chillailla Putroo ja näin. Näkemättä tosin jäi Pariisin Kevät, Jenni V, SMG, Jukka Poika ja Paleface, mut ne ei niin kauhiasti haittaa ku suomalaisii ovat :--) Oli taas nii onnistunu Provinssi, et ei voi ku kiitellä ! Ei pieni draamakaa haitannu, eikä toisinaan sateinen sää.
Joo ja viimestä kuvaa ei tarvi varmaan edes selitellä. se kertoo aika vahvasti maanantaista.
Noista kuvista nyt iha yleisesti voin vetää sellaset johtopäätelmät teille että: parasta seuraa, ruokaa, paskanen kämppä ja pitkiä öitä jotka venyi joka ikinen päivä aamuun asti. Sunnuntaina mulla ja jepillä veny puol kymmeneen, mut yleensä meni johonkin seittemään, heh. Ah nyt voin kuolla onnellisena ! Mutten tahdo kuolla vielä heh.

6 kommenttia:

  1. hööhöhöhöööö ikävä :((( <3 -Jepi

    VastaaPoista
  2. voi peni jepi : ( yksinäistä kotona.

    VastaaPoista
  3. julja EIH. toi on niin vaaarallista. tot-ta !

    VastaaPoista
  4. Mä muuten näin sut sunnuntaina :D

    VastaaPoista
  5. perttu, voi ei. toivottavasti et kauheen myöhään, kun mun meno oli sunnuntaina jo aikamoista... heh..heh.. : D

    VastaaPoista