tiistai 31. toukokuuta 2011

JUKKA JOISI LIIKAA VAIKKEI SAISI

Olin lauantaina kattomas Samuli Putroa Heidin kans Lasipalatsin aukiolla. Aurinkoki ilmesty pilvestä, ihmisiä oli aika paljon, tunnelma oli lempee, sairaan hyvät fiilikset. Ah ! Tänään olin sit kattomas Disco Ensemblee Your Movessa.... Keikkanahan toi oli ihan loistava, hyvin vetivät ja hyvän setinki vielä. MUTTA. Harmittaa aika paljon, et siel oli yleisöö ihan_sika_vähän. Alue oli iso, ja ihmisiä ehkä päälle 50. Huomas kyl, et jäbätki vähä ihmeissää katteli ja oli vähän et JAA. : DD mut ei haittaa, ja hyvien jorailujen jälkeen sit Jussi (kitaramies) näytti meille peukkua, kun oltiin niin hyvin siellä :--)<3 liikkis mies, ei voi muuta sanoo.
Siinä ihan muutama kuva: Putron keikka, Jepima Suomenlinnan lautassa kun lähettiin lauantaina juhlista (ei ikinä voi unohtaa täydellisen raivopäistä nuorta lautan järkkäriä, joka kirjaimellisesti karjui miehien kovaäänisyydelle: SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI, sitä ne huusivat aina uudestaan ja uudestaan, kunnes sen järkkärin huuto rupes pelottamaan, ja olikin sitten kytät kauppatorilla vastassa, mutta ei ne mitään tehneet tai sanoneet.) Sitten söin taas tänään täydellisimmän ruoan: Johto Cafén fetatoastin, juttelin Saulin kanssa, juttelin Emilin kanssa, kiertelin kauppoja ja vaan istuin Aleksin kanssa. Nyt fiilistelen Putron uusinta levyä.

Samuli Putro - Tulkoon kesä

Samuli Putro - Anna minun mennä

Samuli Putro - Älä sammu aurinko

Välillä vaan tuntuu, et rakastan elämääni niin paljon. Oon siitä kiitollinen.

3 kommenttia:

  1. se oli ihan kamalaa kun siellä your movessa oli niin saatanan vähän porukka vaikka keikka oliki niin hyvä ! .___. reckless lovellaki oli enemmän jengiä ..... missä meni vikaan ?

    VastaaPoista
  2. cchallu, luulen et vikaan meni siinmainostuksessa :( ku reckless lovee oli kai mainostettu, niinku jenni vartiaista, jare & villegalleeki jnejne? ja sit esim mun tosi monet kaverit jätti tulematta koeviikon takia =(

    VastaaPoista
  3. niinpä, kieltämäti. ja ei mullakaan monet kaveritkaan edes tienny koko asiasta, ennenku sanoin käyneeni, että sikäli paskempi homma. :<

    VastaaPoista