sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

I BROUGHT THE LIQUOR AND THE DRUNKEN ATTITUDE

Eilen Danielan yllätyssynttärit onnistu melkeinpä täydellisesti! Daniela ei tosiaan arvannut mitään, hämmentyi kauheesti kun näki meidät kaikki :D Teemana meillä oli viidakko, ja ite olin inkkari (joojoo, ei niitä ehkä joka viidakoissa pyöri, mut sellasii alkuasukas-inkkareita joo?!). Siel oli kaikenlaista kissaa, turistia, inkkaria ja alkuasukasta. Harmi vaan, et asuista löytyy kehnommin ehkä kuvia =( mut tässä muutama kuva !
the birthday girl!
Noniin siin oli muutamat kuvat :--)) Lähettiin sitten yöllä Aleksille ja tänään on ollu vaan kauhea kooma :D Musta on sairaan hauskaa, että kaverit jaksaa järkkäillä tällasia kaikkia juhlia muille. Jaksaa nähdä sen vaivan, mitä monet ei jaksa. Voivoivoi apua, mä pakoilen koko ajan ajatusta, että ne koulukaverit ketkä mulla on ollut jo 11 vuotta hajoaa kaikki ihan eri paikkoihin :( Se ajatus luultavasti pamahtaa tosi kovaa viimeistään peruskoulun päättäreissä mun päähän ja sitten ollaan kaikki yhtä itkua. Hui.
Nyt jatkan siivoomista ja voisin henkisesti valmistautua vaikka ranskan "tentin" (DELF B2) suullisen osan treenaukseen D: pitäisi keskustella 20min ajan...... Nooo, enköhän mä selviä. Helpottaa muutenkin, että ens viikolla on vaan yksi koe =) Yhteiskuntaoppi, joka on kivaa ja helppoa ja kivaa ja helppoa (toistaiseksi)!
(Veto - I Brought The BBQ)

11 kommenttia:

  1. hyvä kuva aleksist! ja muutenki just söpöt bileet oli varmaa :--)

    VastaaPoista
  2. mua ei näy missään : ( t.juulianna

    VastaaPoista
  3. Jade: juu kiitos, mäkin tykkään sairaasti tosta kuvasta, kulta on suloisin =))) ja oli kyllä tajuttoman hauskaa, vois olla lisääkin tollasia !

    VastaaPoista
  4. juulianna: susta oli semivähnän kuvia ! Suurinosa niistä on kylppärinpuolelta..... :DDD

    VastaaPoista
  5. aa no sitten! :D -juulianna

    VastaaPoista
  6. en tykännyt hymiöiden määrästä. moni logi on mennyt pilalle niiden takia

    VastaaPoista
  7. kai sankarin reaktio oli yhtä hieno ku jo melkein legendaks muodostuneessa youtubevideossa hahah? :-- D

    VastaaPoista
  8. noi kuvat on ihan mahtavia!

    VastaaPoista
  9. anonyymi: aika ikävää et koet asian tollasena, ja harmi ettet tykännyt! Hymiöiden käyttö tulee niin itsestään, et uskon sen olevan osa jokasen henkilökohtaisia piirteitä. Ei voi minkään, kai.

    VastaaPoista
  10. Aleksi: OLISKIN OLLUT ! Synttärisankari hyytyi pahemman kerran, tuijjotti vaan suu auki ja melkein itki :D Olis kauheesti tehny mieli huutaa YLLÄTYYS, kun avattiin ulko-ovi, mut ei sit viittitty :D damn.

    VastaaPoista
  11. anonyymi: kiitoskiitos paljon !! ♥

    VastaaPoista