maanantai 25. kesäkuuta 2012

TULKOON KESÄ TÖRNÄVÄNSAAREEN

Noniin aaaa ! Tälleen yhen viikon jäljessä, musta on iha mahtii alottaa Provinssikertomukset !!
Provinssi siis tosiaa näyttää nyt kuuluvan mun jokavuotisiin saatanallisiin rituaaleihin ✞väärinpäin.
Yöpyminen tapahtu jälleen, neljättä kertaa peräkkäin, Jepin (sen mamin) luxuslucaalissa sjoen keskustassa! I can tell, et tuli kyl taas syötyy nii urakalla, ja nestetasapainostakin pidettiin hyvää huolta. heh. Eimut, kelatkaa, joka päivä meitä odotti uus satsi sairaan hyvää fetasalaattia, kanawokkia, kinkkupiirakkaa, juustopastaa ja kahesti pizzatkin meille tilattiin !!! Sillon tiesi kyl, et elämä on sairaan hyvä juttu välillä.Noni siin kuvia provinssiviikonlopulta... Meininki oli tosi sekasta ja koko vkloppu sisäls taas aivan kaiken mahdollisen, ja kaiken lisäks oon tähänki viel keksiny heittää kaikki kuvat täysin epä_kronologisessa järjestyksessä !1 Nohh, ainaki voin sanoo et säästin teidän monien silmäparit, kun ystävällisesti jätin ne kauheimmat otokset lisäämättä :_D_DD onnistuneita itseasiassa ei tainnut juurikaan olla.
Provinssi muutenki opetti taas uusii juttuja, kuten sen, et yhtäkkii saattaa vaan ruveta sataa kaatamalla, ja taksia täytyykin sit venata 1,5h, mut yli-iso huppari on aivan loistava sadevaate, mut varpaista rikkinäiset converset ei. Vesimeloonit saa_röökaa jos huvittaa, meno ei voi koskaan olla liian fagotti, krapulan voi estää tahdonvoimalla, sekä bemarin jalkopäästä saattaa löytyä hätäsafkaa.

Ainiin, ja käytiinhän me muutamat bänditkin kattomassa ! Meininki oli kyl hyvä ja fiilis yleensäkin, paitsi lauantaina oli kaikenmaailman rise againstit, billy talentit, modestepit, pendulumit ja feed met päällekäin D: mut kylhä noit keikkoi riitti, Justice oli esim. supermahti! Oikeesti, en ees tajuu miten äkkii kaikki 5pv vaa hujahti iha ohi, nyt taas vuoden odotus ja kiinnityksien jännitys =( no, se on sen arvosta, ja ain odotus palkitaan.
PS
 KÄYKÄÄ TYKKÄÄMÄSSÄ MEISTÄ FACEBOOKISSA !
päästiin Rikun (jonka omaa blogia en löytäny enään höh) kans osallistuu provinssin pukeutumiskabaan, ihan vahingossa.
Kun käytte tykkäilemäs meidän kuvasta facebookissa, autatte meidät lähemmäksi ens vuoden provinssilippuja :33 ollaan superkiitollisia kaikista tykkäyksista, me ollaan tokia!

tack och hej, im off to sleep !

1 kommentti: