tiistai 6. maaliskuuta 2012

SILENCE

Hiljaiseloa ja -oloa. Joo, ei mun konetta oo edelleenkään korjattu. Mut pian seki tehdään. En oo tehnyt mitään paitsi ok kaikkea.
Haluun pelittävän koneen. Ja vähän kaikkee muutakin. Mut hei, kesä on selvästi tulossa ja tänää olinki ekaa kertaa kevyemmällä takilla ulkona!
... Mut seki jäi sit siihen et istuin sisäl lukemassa 8h kokeisiin... Huomenna kemian uusinta siis, kahdeksas ihme tapahtuu jos pääsen sen läpi.
Mun kamerakin on pölyttynyt muutamaan otteeseen. Pläääh, oon ollut vähän orpona ilman blogia ja teitä kaikkia, oikeesti : D oon suunnitellu mega_come_backkiä sit ku joku kone toimis..... Suunnitelmii pyörii pääs, toteutus on vaan kesken.

Ottaa siitä läjän kuvia ! Noillahan ei taaskaan varmaan mitään fiksuu järjestystä oo, kun puhlun blogger heittää ne ihan miten sattuu. Ja kuvien neliskulmaisuus johtuu helposti siitä, et kun mul on kans käytössä toi instagram (josta mut muuten,heh, löytää kans nimellä: heyadore). Se on iha loistojuttu ! Voi postailla kaikkia turhanpäiväsiä kuvia ja seurata millasta meininkii toisil on maailman toisella puolen. me gusta.
No, jatkan edellisten juttujen lupailua eli: ill be back. Rakettiryhmä (meikä) ampaisee taas, tms !!! see ya soon. toivossa on ainaki hyvä elää. älkäähän kadotko, siis.

6 kommenttia:

 1. Sulla on ihan paras blogi!!!!! joten toivottavasti pääset pian tekee postauksia lisäääää :) + oot tosi nätti ja sulla on upea tyyli kaikin puolin!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, häkellytit mua eilen illalla täl kommentilla :D puhelimen netti oli sen verran hidas, etten kuitenkaa vastaamaan päässy.... mut kiitos paljon ja kyl postauksii pian lisää tulee =)) !! sitä ku oon nii kovasti lupaillut. kiitos kehuista ja kaikesta ja oooo <3

  VastaaPoista
 3. Tää kuulostaa vähä oudolta mut sul on ihanat kulmakarvat:---DDDDD tai siis just tolaset täydelliset:) ootsä vaa nyppiny niit vai jotenki leikannu ja ootko käyny jossai vai ihan ite?:D hahaa oon outo:D

  VastaaPoista
 4. sulla on ihana blogi, ihana tyyli ja ihanat hiukset!

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, haha kiitos :DD ja siis joo mä nypin, ja sit vaan piirrän siihen päälle, ja ihan ite niitä teen joka aamu :D kulmakynä h&mstä, se on ihan sika hyvä ja maksaa vaan 1,60 tms !! Suosittelen. Niit on kaikkii eri sävyjäkin, mut ittellä muistaakseni light brown =)

  VastaaPoista
 6. Ansma, kiitän vielä ja tsekkaan sun blogin kunhan pääsen toimivalle koneelle<3

  VastaaPoista