torstai 13. lokakuuta 2011

ONCE IT FALLS APART MY HEADS IN THE CLOUDS

Huh, viimepostauksesta tuntuu olevan taas muutama tovi, ja tähän ei oo oikeesti muuta syytä kun että: mä oon ollut kauheen kiireinen ! Mut in a good way, jos niinkään voi sanoa. Eilen aamulla nimittäin tulin Tukholmasta risteilyltä ja sit perjantai- ja lauantai-illat tuli vietettyy Nepulla sen luxuslucaalissa Vantaalla. Eli mun syysloma on menny just loistavasti so far. Ja nyt sit tietenki tähän kuuluu tulla ihan megajättis kuvapläjäys, mut saa nähdä miten noita kuvii jaksan kattella ja iskee tänne.. kokeillaan nyt, anyways.
Noni siinä vähän sekasin kuvii perjantailta ja lauantailta. Sunnuntaina tosiaa sit mun, Jennan, Kristiinan ja äiskän suunta vaihtu Tukholmaan päin. Oli sairaan hauska matka ! Naurettuu tuli paljon, kuten kans syötyy. Oikeesti, Silja Linen buffetin safkat on jotain niin sairasta. Mut haastettiin syömään kymmenen lautasellista safkaa, mut pystyin tulo- ja menomatkalla vetää "vaan" sen kuus lautasellista :DDD huhhuh. Ainii ja pakko jakaa info: oli iha vitun ahdistavaa herätä neljältä yöllä siihen, kun laiva pysähtyy Maarianhaminassa ja koko laiva rytisee ja tärisee kattolamppuja myöten ihan_tajuttomasti. Ja se tuntu vielä kaikista pahiten meidän tasolla, kun hytti oli 11. kerroksessa :D nomutta, ei haitannut kauaa.
Tukholmasta ei mitenkään tajuttomasti tullu shoppailtuu mun kohdalla, mut oli ihana nähä mun frendiä Elinaa joka asuu siellä ja on pitkän ajan kesälomasta aina Suomessa. Nyt siis vuoro Stokiksen kuville !
BOOM ! Siinä sit ihan muutama_kuva :DDD Toivottavasti tää sit korvasi sen ajan, mitä oon ollut postaamatta... Ja ostin stokiksesta vaan yhden paidan ja sit kolme cdtä, joista yks kuuluu tolle ihanalle aussilaiselle katusoittajabändille joka yhdessä kuvassa näkyyki:) Karkkii tuli sit taas ostettuu laivalta vähän enemmänkin (ok, sipsii, suklaata, karkkii....) ja se selittääki vissii sen et miks nyt on kauheen huono olo :DD mut sitä kyl ihmettelen, et tuntuu koko aika siltä et tää mun huone keinuis?! Su-ma yönä merel oli vissiin joku myrky, ku laiva keinu taas enemmän ku... esterin perse (?!). Ei pystyny kävelemään selvinpäin suoraa viivaa, ku heitti nii valtavasti. Mut onneks siitäki selvittiin.

Nyt jatkan panic! at the discon popittamista ja sit im off to bed, yöt !!

2 kommenttia:

  1. oi oot nii kaunis tokavipas kuvas ! :----))

    VastaaPoista
  2. satu-sofia kiitän : D meitä nauratti ihan helvetisti kun otettiin noita kuvia, ja sit meidän oli pakko saada kaiksita tollaset "supervakavaminä-meillä-on-niiin-hauskaa"-kuvat :D

    VastaaPoista