maanantai 14. helmikuuta 2011

KOTONA KAIKUU VALO EI NÄY


Lupasin eilen, että kerron viikonlopusta ja senhän teen. Tällä hetkellä oloni vaan sattuu olemaan erittäin kehno, pitäisi nukkua paljon enemmän.

Mulla oli tapana yli vuos sitten, että viikonloppuisin toin meille aina varmaan viis kaveria. Me katottiin leffoja ja nautittiin seurasta, valvottiin tajuttomasti, puhuttiin kaikkea, livahdettiin yöllä ulos, kuunneltiin musiikkia. Ja nyt se kaikki on ajan kanssa kadonnut, ollaan kiireisiä ja ollaan joidenkin ystävien kanssa etäännytty. Tänävkloppuna sain vähän takas edellisiä fiiliksiä.
Perjantai meni Feed Us Kaptain Unbelievable:n, Sweet Dreams And Rest In Peace:n ja Horsecoren tahdissa, oli jees ja hämmennyin miten hyvin jäbät veti ! Siitä jatkettiin Omenahotelliin, meillä oli ihan sairaan loisto aikaa, vaikka ihmisiä olikin sen verran, ettei mahtunut kävelemään tai mitään muutakaan : D
Lauantaina mentiin meille. Minä, Heidi, Kristiina, Veijo, Vili ja Aleksi. Syötiin fetasalaattia ja vuohenjuustovoileipiä - taisiis minä ja heidi :D muut sai nääntyä.
 Loistavaa oli se, kun päästiin vihdoin nukkumaan. Pitkästä aikaa tuli taas se ihanan kamala ahdistus, kun on kuuma, ei oo tilaa, nukuttaa valtavasti, janottaa, naurattaa, turhauttaa, ja tuntee itsensä niin tärkeäksi. Veijo ja Aleksi nukkui mun sängyllä lähes tyytyväisinä, Heidi nukkui puoliksi sängyn alla ohuella petauspatjalla, minä, Kristiina ja Vili nukuttiin kahdella patjalla lattialla, yksi peitto poikittain käytössä. Oli ahdasta ja oli hauskaa, naurettiin ja niistettiin rivissä keskellä yötä (<
Aamulla oltiin väsyneitä, oli kylmä ja kauhea nälkä. Mun huone näytti sotkuisemmalta kun laki sallii, kuten myös keittiö. Märkiä kahvinpuruja sokerin seassa, kuivia teepusseja kupeissa, seissyttä salaattia pöydällä. Hauskoja juttuja ja väsymystä ja ryytyneisyyttä. Paljon ryytyneisyyttä ja kehnoutta.
Mul on tästä asti aikaa, muutama lantti mammonaa, mielin määrin kahvii ja tupakkaa. Tästä asti aikaa sydän vasta puolillaan, mielin määrin kahvii ja tupakkaa.

 //Sitten myöhemmin kulta tuli meille, olin väsynyt mutta onnellinen että se oli siinä. Hyvää ystävänpäivää

4 kommenttia:

  1. upeeta kuvappaa ! sä se osaat ihanasti aina napattuu noihi kuvii sen tunnelman, ja tekstii lueskellessa tulee tosi lämmin olo ku siiheki saat niin hyvin kerrottua sen fiiliksen !:) ja upeeta kans noi kengät tuola hyllyssä:D:D mäki säästän lähes aina kaikki mun vanhat risat (pohjattomat) conssit sun muut vastaavat :D:Dtulipas pitkä

    VastaaPoista
  2. Hanna: OIH, thanks mate !! Sanas lämmitti oikei kovasti =)) ja joo, laskin eilen et mulla on kenkiä 25paria, joista kai 19 on tennareita?! Ei vaan pysty heittämään pois :D eikä tarvikaan. Mut kiitän paljon kehuista ja kommenteistasi ! :--))

    VastaaPoista
  3. MOON FAME!!! eiku... : DDDDDDDDD
    mut oli vitun jees viikonloppu ^^
    ja noi hiukset on hirveet nykysin sivuiltkii musta ja vitun paljo pare näköset : D

    VastaaPoista
  4. Vili: joo vitusti feimiä :--D toi tukka on just jees noissa kuvissakin ! nähää pia kotkahoodeil =))

    VastaaPoista