keskiviikko 22. joulukuuta 2010

LUKITSEE PYÖRÄN AVAIMEN HEITTÄÄ POIS

LOMA vihdoinkin. Todistuksen keskiarvo nousu 0,8 oon ihan megatyytyväinen! ...vaikkakin matikka oli 5 :D mut muuten oli kivoja arvosanoja, paljon ysejä ja kaseja, yksi kymppi musiikista. Mitäköhän tänään sit keksisi.

Huomenna lähetään aamulla ajaa kohti Nilsiäcityä :---D tänä vuonna vietetään joulu siellä, eli mummolla. Eipähän tarvitse niiden vanhusten reissata ja sählätä lentokoneiden kanssa :))

Tiiättekö, ehkä rasittavin asia mitä tiiän on se, et soittaa jollekin ihan kuumeisesti ja sitten SE JOKU EI VASTAA >:(( pistää vihaksi aina. Tekis mieli äänittää soittoääneksi kauheata huutoa että VASTAAAA PUHELIMEEEN, niin sais siinä sitten se joku ihmetellä ja kuulla puhelimensa soivan. Ja vastata siihen !

ps käykäähän kyselemäs ! Anonyymisti tai nimekkäästi =)

4 kommenttia:

  1. oliko toi puhelinjuttu tarkotettu mun luettavaks kun caps lockil :D i'm sorry hey, olisit tullu safkaa silvalle kun vihdoin vastattiin sulle!

    VastaaPoista
  2. aurora: ei ollut mitenkään erityisesti sulle, ihan yleisesti vain :D kyllä sä muutenkin yleensä vastaat, mut ärsyttää esim ku on sopinu vaikka tapaavansa jonkun, ja sit ei vastaa luuriin niin saatan sanoa : satan666

    VastaaPoista