torstai 11. helmikuuta 2010

so happy i could die

Liian ihania ja täydellisiä päiviä ollut. Muttei oo yhtään postausta tullut yli viikkoon. sry bout that, guyz, seriously. Mutta oikeesti, välillä tuntuu, että oon ihan liian onnellinen. Onhan niit aikoja, kun on ollu tosi karua ja tällein, mutta nyt sitten. Tääkin viikko on tähän mennessä ollu jotain tanssia?!
nimittäin:
Maanantai: Koulussa maanantait oli tos jaksos chillejä, joten oli kivaa koulussa. Sitten koulun jälkeen oli ehkä hienointa ja tähdellisintä AIKOIHIN. Tuun koulusta, astun kampissa ulos bussista, oon menossa kampin keskukseen hakemaan kaverin meille, sitten. Samuli Putro on haastateltavana siinä, ihan mun silmien edessä. Oon tolkuttoman pitkään kuvitellut näkeväni sen jossain, ja halunnut nähdä sen. Oon halunnut puhua sen kanssa, oon halunnut tavata sen kasvotusten. Toi herra on mulle jotain niin hienoa 'se on mun jumala' oon saattanut joskus sanoa, ja se tuntuu -ainakin kuvainnollisesti- ihan siltä. Se vie sanat mun suusta niin täydellisesti sen kappaleilla (+Zenkkarit). Jubailtiin sen kanssa jotain musiikista ja lyriikoista, puhuttiin mun asuinpaikasta, ja musta ihmisenä. Oli niin hienoa, vaikka aika tiivistettyä se keskustelu olikin. Ja itkin aluks niin hysteerisesti ilosta, ettei järkeä. Sitten vielä illalla Billy Talentin keikka. Oon oottanut kolme vuotta, että näkisin ne taas, ja siinä ne nähtiin. Oli loistava keikka !!! Ihan yhtään kaunistelematta. Otin kyllä niin ilon irti siitä, ja loppusaldo ei ollut edes paha: kädestä tuli verta, kyynerpäässä mustelma, käsivarsissa mustelmia, lihakset kipeet IHAN kaikkialta, lonkassa mustelmia. Taitaa olla koko kroppa mustelmilla, mutta ei sitä kipua ainakaan siinä vaiheessa huomannut. Käteen vaan sattui (kiitos se tytskä joka päätti nipistellä KAIKKIA jotka vähänkin tuli päin), kun siitä oli lähtenyt oikeesti tyyliiin 5 cm pitkä pala irti (x3, kynnet kai)
Tiistai: normisetti koulussa, mut sitten shoppailua
Keskiviikko: Urheilupäivä koulussa, messilässä oli kivaa ! + Sain liput Green Dayn keikalle (6 vuotta odotellu niitäkin<3) !! ja sitte sisko tuli käymään suomessa (asuu ranskassa) ja sain kuulla että minu kulti muuttaa lähemmäs minua ehkä lähiviikkoina !! <3
huomenna sit uus jakso, ja 3h laulutreenit <3
sit onki jo perjantai. mitäköhän sillon?

kostautuuko tää hyvä olo mulle jotenkin, ja pahastikin?
todellakin toivon, ettei.
kiitos.
 
fiilistelin kesää
(huppari från h&m 24,95e)
 
ja siinä näkyy ihana kauan ettimä keltanen t-paita
(från h&m 6,95e)
 
 hyvää yötä.

4 kommenttia:

  1. pahoittelut vielä kehnosta vämysvuodatuksesta :D

    VastaaPoista
  2. jennie: mieki ! pohdin kyä kahesti ostanko, mut ois salee kaduttanu jos en ois hommannu sitä <3

    VastaaPoista
  3. juttelit samuli putrolle!! siistiä!

    VastaaPoista